čtvrtek 30. září 2010

Roháče 2010

Hola, hola,

Dalších 24 cache přibylo během prodlouženého víkendu do našich geo-statistik. To zásluhou akce s názvem "ROHÁČE 2010" konané 25.-27.9.2010. Auto plné kačerů bylo předpokladem slušného úlovku, což se později potvrdilo. Dalším a neméně významným aspektem pro zastávky, byla chuť veškerého osazenstva našeho geo-vozidla kešovat.
Od Chaty Baranec, kde jsem byli ubytováni, jsme v neděli vyrazili na vrchol Baranec, přes Ždiarskou dolinu, ale počasí bylo proti, tak i přes pozměněnou trasu jsme museli několikrát měnit další trasu. Celoodpolední déšť na nás nenechal nit suchou.
Hlavním cílem geo-expedice bylo zaožení nové cache v lokalitě Roháčů v nadmořské výšce nad 2000 m n.m., což se bohužel vlivem špatného počasí nepodařilo. Cache jsme nakonec založili poblíž Chaty Baranec těsně před pondělním odjezdem. Původně plánovaný odjezd byl v úterý 28.09.2010. Jelikož v pondělí už od rána pršelo a vyhlídka na zlepšení byla nulová, rozhodli jsme se ptro odjezd, z nějž jsme moc nadšení nebyli.
Na druhou stranu to mělo také pozitivum, ze kterého měli asi největší radost manželky a naše malé ratolesti. Tak jsme alespoň 1 den prodlouženého deštivého víkendu věnovali rodině. Já jsem to uvítal.
Díky za zorganizování geo-expedice rozhodně patří SmEjDiL-ovi, Ksavierovi za cenné rady a Káje za fotodokumentaci.

Dícache :-)

P.S.: Fotky budou na Flickr-u.

Žádné komentáře:

Okomentovat