pondělí 30. dubna 2012

Český Ráj Dětem 2012

Hola, hola,

v sobotu 28.4.2012 se Blonďáci zúčastnili akce masové s názvem Český Ráj Dětem 2012. Díky prodlouženému víkendu a hodně luxusnímu počasí, kdy padaly i 200-leté teplotní rekordy (teploty lezly přes 30°C) byla účast dětí s rodiči, babičkama, dědama a dalšími rodinnými příslušníky OBROVSKÁ.HOTOVEJ MASAKR!. V tu chvíli jsme si říkali: Už NIKDY více!, ale uvidíme příští rok... :-)
Start se konal na parkovišti pod hradem Valdštejn, kde jsme se i sešli. Zde děti dostali přímo od Médi Brumíka nějaké dobrůtky na cestu. Bylo pro ně připraveno několik stanovišť, kde se setkávaly s pohádkovými bytostmi a musely odpovídat na "záludné" otázky. Cesta vedla přes hrad Valdštejn, Hrubou skálu a cílem byl Autokemp Sedmihorky, kde byly děti po zásluze odměněni za správně zodpovězené otázky (tatínkové se mohli také odměnit zlatavým mokem u stánků a doplnit ztracené minerály) :-).

A kdože všechno byl v naší tlupě?
Michal (HBPO), Katarina, Klárka
Michal (HBPO), Vendy
Vláďa (HBPO), Barunka, Vendulka
Blonďáci v kompletní sestavě

Nějaký ty fotky najdete na Flickr-u a v této Galerii. I přes tyto drobné útrapy se akce myslím zdařila.

Český Ráj Dětem 2012: zdolali jsme přetěžkých 11.01 km in 6h:51m:58s. (Monitoring by Endomondo).

Mějte se ...

2 komentáře:

  1. Podobné výlety děláme i s naší skupinkou 7 rodin, kde je i hodně dětí a jezdíváme právě každý rok na podobné výlety:) Tento rok jsme byli v Českém ráji a moc jsme si to i děti užili. Ubytování jsme měli v krásné chatě přes http://www.topsleva.cz/pobyty/cesky-raj a byla to paráda, dokonce jsme našli pod Turnovem i jedno velké herní hřiště:)

    OdpovědětVymazat